İran'da İsviçre elçiliğinin üst düzey çalışanı çok katlı binadan düşerek öldü

İran'ın başkenti Tahran'da İsviçre elçiliğinde görevli bir kadın personelin çok katlı bir binadan düşerek hayatını kaybettiği bildirildi.

İran'ın başkenti Tahran'ın Kamranieh Mahallesi'nde İsviçre elçiliği çalışanı olduğu açıklanan bir kadın çalışanın çok katlı bir binadan düşerek hayatını kaybettiği aktarıldı. İran Ulusal Acil Sağlık Hizmetleri Örgütü sözcüsünün Mehr Haber Ajansı'na gerçekleştirdiği açıklamada, Tahran'ın Kamranieh Mahallesi'nde 51 yaşındaki bir kadının bir kuleden düştüğü açıklandı. Kadın çalışanın, İsviçre büyükelçiliğinin ilk sekreteri olduğu belirtildi. Sözcü Mojtaba Khaledi, olayın intihar fiili mi yoksa kaza mı olduğunun henüz bilinmediğini belirtti. Khaledi, başta cesedin bir erkeğe ait olduğunun açıklandığını ancak acil durum vazifelilerinin soruşturması sonrasında ölen kişinin kadın olduğunun tespit edildiğini sözlerine ekledi. İranlı yetkililer, kadın personelin İsviçre elçiliğindeki en yüksek ikinci seviye vazifeli kişi olduğunu ifade etti.

04 May 2021 - 13:04 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.