Üç Kız Kardeş Ne Zaman Başlıyor? Oyuncuları Kimler? Hikayesi Ne? Fragmanı İZLE...

Kanal D'de öyle bir dizinin fragmanı yayınlandı ki hikayesini gerçek hayattan alan ve gözyaşlarını sel eden Üç Kız Kardeş... İşte ayrıntıları...

Üç Kız Kardeş Ne Zaman Başlıyor? Oyuncuları Kimler? Hikayesi Ne? Fragmanı İZLE...
Üç Kız Kardeş Ne Zaman Başlıyor? Oyuncuları Kimler? Hikayesi Ne? Fragmanı İZLE...
Haber albümü için resme tıklayın

Süreç Filmin Kanal D için yapımını üstlendiği Üç Kız Kardeş sıradışı hikayesi ve oyuncu kadrosu ile daha ilk fragmanında dikkatleri üzerine çekti.

Yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun yapacağı Üç Kız Kardeş dizisi gerçek bir hikayeden esinlenilerek Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Emre Kıvılcım, Mert Özcan, Ece Baliç gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor. Yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün oturduğu Üç Kız Kardeş’in senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor.

Aile sıcaklığını izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan dizinin çekimleri Ayvalık’ta devam ediyor. İclal Aydın’ın satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş romanından uyarlanan, ekran yolculuğuna yakın zamanda başlamaya hazırlanan dizi, birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatacak.

24 Oca 2022 - 23:57 - Dizi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.