Eşini bıçakla rehin alıp döven kocayı pencereden giren polisler etkisiz hale getirdi

Bursa'da tartıştığı eşi B.H. (32) tarafından bıçakla rehin alınıp döven S.H.’yi (32), itfaiye merdiveniyle pencereden eve giren polis ekipleri kurtardı. B.H., kendisine müdahale eden 3 polis memurunu da el ve kollarından yaraladı. B.H.'nin eşini saçlarından tutup dövdüğü anlar, kameraya yansıdı.

Eşini bıçakla rehin alıp döven kocayı pencereden giren polisler etkisiz hale getirdi
Eşini bıçakla rehin alıp döven kocayı pencereden giren polisler etkisiz hale getirdi
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, saat 15.00 sıralarında Nilüfer ilçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi Kale Sokak'ta 8 katlı bir binanın 2’nci katında meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen B.H. ile eşi S.H. arasında münakaşa çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine dairenin kapısını içeriden kilitleyen B.H., mutfaktan ekmek bıçağı aldı. Bunu gören S.H., kendisini bir odaya kilitleyip, çığlık atarak yardım istedi. Mahallelinin ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ekibi sevk edildi. B.H.’yi ikna etmek için uzun süre uğraş veren polis ekiplerinin çabası sonuçsuz kaldı. Bunun üzerine polis ekipleri, eve girmek için itfaiyeden yardım istedi.

SAÇLARINDAN TUTUP DÖVDÜ

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gasp Büro ve Nilüfer Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri, gelen itfaiye merdiveniyle S.H.’nin bulunduğu odaya girmek istedi. Ancak bu sırada B.H. eşinin bulunduğu odanın kilitli kapısını kırarak içeri girdi. B.H., eşi S.H.’nin saçlarından tutup dövmeye başladı. O anlar, DHA muhabirinin kamerasına yansıdı.

Pencereden eve giren ekipler, bıçakla kendisine direnen B.H.’yi etkisiz hale getirip gözaltına aldı. Arbede sırasında B.H., 3 polisi kolları ve ellerinden yaraladı. B.H. polis merkezine götürüldü.

BABASI GÖRÜNTÜ ÇEKİLMESİNİ ENGELLEMEYE ÇALIŞTI

Bu sırada B.H.'nin babası C.H. olayı görüntüleyen gazetecileri engellemeye çalıştı. C.H. polis ekipleri tarafından ıraklaştırıldı. S.H., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinden ardından Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

09 Eyl 2021 - 20:36 Bursa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.