Bursa'yı cadılar bastı

Dünya çapında her sene ekim ayında kutlanan Cadılar Bayramı, ülkemizde de büyük bir heyecanla kutlanıyor.

Bursa’da yapmış olduğu organizasyonlar ile adından sıkça söz ettiren Event Organizasyon sahibi Berkay Beyler, Less Dalton Team ile birlikte düzenledikleri ‘Hallowen Party’ renkli görüntülere sahne oldu. Görükle merkezli olmasına rağmen gerçekleştirdiği organizasyonlar ile Bursa’nın her yerinden katılımlar sağlanması ile etki yaratan organizatör Berkay Beyler, ‘Welcome University’ partisinin ardından ‘Hallowen Party’ ile yine fark yarattı.

Cadılar Bayramı için yapılan partiler kapsamında geceye katılanlar, konsepte uygun olarak makyaj ve kostümleriyle adeta birbiriyle yarıştı. Partinin düzenlendiği Clup İnferno’nun girişinde yer alan makyözler, katılımcılara sanatlarını sergileyerek konsept makyajlarını uyguladılar. Kimi rahibe kostümüyle, kimi vampir kostümüyle katılım sağladı.

CADILAR BAYRAMINA EN ÇOK KATILIM BURSA'DA OLDU

Üniversiteye Hoşgeldiniz partisinde Gecede Via Dance ekibi sahneye tabutun içinde gelerek dans gösterisi sergiledi. Gecenin organizasyonunu üstlenen Event Organizasyon ve Less Dalton Team ekibi, katılımcıları selamladı.

Event Organizasyon sahibi Berkay Beyler, "Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Gerçekleştirdiğimiz organizasyonlara yoğun katılım sağlayarak bizleri motive ediyorsunuz. Sizlerden aldığımız güç ile sizlerin karşısına daha iyi projeler ile yer almaya devam ediyoruz. Üniversiteye Hoşgeldiniz partisi sezonun açılış organizasyonuydu. Bu gece tüm dünyada kutlanan Cadılar Bayramı ise Bursa’da en çok katılım sağlanan parti olma niteliğini taşıyor. 3 Kasım 2021’de yoğun istek üzerine ‘Welcome University Party 2’ yi gerçekleştireceğiz. 10 Aralık 2021 tarihinde ise ünlü pop sanatçısı Serdar Ortaç konserini gerçekleştireceğiz. Bizi takip etmeye devam edin" dedi.

28 Eki 2021 - 13:07 Bursa- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.