Ardahan’da sağanak etkili oldu

ARDAHAN'da sağanak yağmur cadde ve sokakları göle çevirirken, bazı binaların alt katlarını su bastı. Evlerinin bahçesinde düğün yaparken sağanaya yakalananlar ise çadırın altına girerek korunmaya çalıştı.

Ardahan’da sağanak etkili oldu
Ardahan’da sağanak etkili oldu
+2
Haber albümü için resme tıklayın

ARDAHAN'da sağanak yağmur cadde ve sokakları göle çevirirken, bazı binaların alt katlarını su bastı. Evlerinin bahçesinde düğün yaparken sağanaya yakalananlar ise çadırın altına girerek korunmaya çalıştı.

Kentte öğleden sonra etkili olan ve yaklaşık 2 saat aralıksız devam sağanak yağış nedeniyle caddeler adeta göle döndü. Bodrum katındaki bazı iş yerlerini ise su bastı.

Yağış sırasında kent için trafik de bir süre aksadı. Ardahan Sanayi sitesinin bazı kesimlerinde su birikintileri oluştu.

Bu arada evlerinin bahçesinde düğün yapanlar da yağmurdan nasiplerini aldı. Bir anda yağan sağanak nedeniyle çadırda mahsur kalan davetliler sular içinde kaldı. Mahsur kalan vatandaşları düğün sahipleri araçlarla tahliye ettiler.

17 Tem 2021 - 18:38 Ardahan/ Ardahan- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.