Kazadan kaçarken kaza gerçekleştirdi: 2'si çocuk, 6 yaralı

Aksaray'da refüje devrilen kamyonete çarpmamak için sürücüsünün manevra gerçekleştirdiğı hafif tiraci araç devrildi. Kazada 2'si çocuk 6 kişi yaralandı.

Kazadan kaçarken kaza gerçekleştirdi: 2'si çocuk, 6 yaralı
Kazadan kaçarken kaza gerçekleştirdi: 2'si çocuk, 6 yaralı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, saat 07.00 sıralarında Aksaray-Konya kara yolunun 12’nci kilometresinde meydana geldi. Konya'dan Kayseri'ye düğün malzemesi taşıyan Mehmet Bozkurt (37) yönetimindeki 38 KT 074 plakalı kamyonet, henüz belirlenemeyen nedenle sürücüsünün kontrolünden çıkıp refüje devrildi, kasada yüklü malzemeler de etrafa saçıldı.

Bu sırada, kamyonetin arkasından gelen Baddal Demir (40), yönetimindeki 58 AAJ 931 plakalı hafif ticari araçla, kaza yapan kamyonete çarpmamak için manevra gerçekleştirdi. Ancak sürücüsünün kontrolünden çıkan hafif ticari araç da refüje devrildi. Kazalarda kamyonet sürücüsü Mehmet Bozkurt ve yanındaki Nuri Arslan Temur (35) ile hafif ticari araçtaki Firdevs Demir (36), Hüsne Demir (53), Masal Demir (5) ve Toprak Dörtyol (11) yaralandı. Sürücü Baddal Demir ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Yaralı olan 2'si çocuk 6 kişi, ihbar üzerine kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Mehmet Bozkurt'un hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

11 Tem 2021 - 14:04 Aksaray/ Aksaray- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.