Adıyaman'da baraja giren teyze ve yeğeni boğuldu

Adıyaman'da, Atatürk Barajı kıyısında piknik yaptıkları sırada serinlemek için suya Tuana Yılmaz (14) ve teyzesi Remziye Yılmaz (29) boğuldu.

Adıyaman'da baraja giren teyze ve yeğeni boğuldu
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, öğleden sonra Adıyaman merkeze 15 kilometre ıraklıkta olan Gazihandede Mesire Alanı'nda meydana geldi. Atatürk Barajı yakınlarında piknik yapan, Asiye Yılmaz (41), çocukları Berat Yılmaz (5), Tuana Yılmaz ve kardeşi Remziye Yılmaz serinlemek için suya girdi. Boğulma tehlikesi geçiren Tuana Yılmaz'ı kurtarmaya çalışan aile fertlerini görenlerin ihbarıyla bölgeye gelen su altı kurtarma polis ekibi, gerçekleştirdiğı aramada Tuana Yılmaz'ın cansız bedenine ulaştı. Sağlık ekipleri sudan çıkarılan 3 kişiyi yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedaviye alınan teyze Remziye Yılmaz da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Remziye Yılmaz ve Tuana Yılmaz'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

26 Haz 2021 - 19:36 Adiyaman/ Adiyaman- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Başkentte Karar - Son Dakika Haberleri değil haberi geçen ajanstır.